Еднополюсният световен модел е оживелица и се заменя от нов световен

...
Еднополюсният световен модел е оживелица и се заменя от нов световен
Коментари Харесай

Путин: Замяната на еднополюсния свят с нов световен ред е необратим процес

Еднополюсният международен модел е оживелица и се заменя от нов международен ред, учреден на признаването на суверенния път на развиване на всяка нация. Руският президент Владимир Путин изрази това мнение в приветствие, оповестено на уеб страницата на Кремъл в понеделник във връзка откриването на 7-ия Източен стопански конгрес.
" Основната тематика на тазгодишната среща - " Към многополюсен свят " - наподобява доста настояща и значима. Остарелият еднополюсен модел се заменя от нов международен ред, учреден на фундаменталните правила на справедливостта и равенството, като се признава правото на всяка страна и нация да следва своя върховен път на развиване ", сподели той.

Президентът акцентира, че " точно в Азиатско-Тихоокеанския район (АТР - бел. ред.) пораждат мощни политически и стопански центрове, които са движещата мощ на този необратим развой ". По думите му локални и задгранични политици и бизнесмени, специалисти и общественици ще обсъдят необятен кръг от въпроси, свързани с вероятностите за задълбочаване на комерсиалното, капиталовото, научното и филантропичното съдействие.
VII Източен стопански конгрес ще се организира във Владивосток на 5-8 септември 2022 година
 

Източник:
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР